5 roliga bilder på Vladimir Putin

politik-putin-fattig

Putin är fattig efter oljeprisraset.

politik-putinhistorisk

Putin är mycket gammal.

politik-putin-liten-leker

Putin leker med andra politiker.

politik-putin-ona

Tänk att Putin är Mona Lisa.

politik-putin-thanksgiving

Putin är arg på Turkiet och gillar kalkon. Engelsk ordvits.

Dessa roliga bilder finns förstås i samlingen med politiska humorbilder. Se även arkivet med roliga politiska bilder.

Gifter du bort din dotter har du ingen heder

Om du förbjuder killkompisar och gifter bort din dotter mot hennes vilja saknar du heder. Därmed finns det ingen heder att försvara.

Ändå är feministmupparna förvånansvärt tysta om förtryck av kvinnor på grund av kulturer och traditioner.

Eller som Gudrun Schyman skulle uttrycka saken:
– Nu är det viktigt att komma ihåg att även vita män kan våldta.

Vänsterfeminismen verkar bry sig mer om skattehöjningar än jämställdhet nuförtiden.

Många illasinnade rykten när det gäller genus

”Det finns ett rykte om att kvinnor inom brandkåren generellt behöver längre tid på sig än män för att forcera en dörr.”

Skriver alltså genus.se. Själv har jag hört att det finns ett rykte att män har kuk och kvinnor har fitta. Det är naturligtvis fel, för kön är bara en social konstruktion.

Det ryktas att kvinnor presterar lite sämre än män på sport, men det är också fel. Kön är bara en social konstruktion och därför borde Sverige stryka alla klasser för olika kön och låta män och kvinnor tävla tillsammans. Svenska kvinnor kommer säkert att kunna konkurrera med de utländska männen i t.ex. ishockey. Alla som säger emot är sexister.

Det ryktas vidare att det bara är kvinnor som kan föda barn, vilket är fel för kön är bara en social konstruktion. Alla män kan föda barn lika bra som kvinnor, så pilutta dig, Madicken!

:-)

Wallström var kanske bara lite naiv

margot

Hur skulle någon snabbt kunna få en stor hyresrätt i Stockholms innerstad utan att gå förbi någon form bostadskö? Kommunal garanterade att hon inte gick före någon (lögn?) och Wallström trodde dem (naiv?).

Men det verkar inte ens finnas någon kö, säger Wallström enligt TT. Nu vet inte jag hur stort trycket är på fackpamparna i Kommunals hyresrätter, men den borde verkligen finnas. Kommunal är ju inte kommunen, så det är väl inte den kommunala bostadskön det handlar om. Men bland Kommunals medlemmar skulle nog många vilja hyra en fin hyresrätt för 32 kr per månad eller vad det sägs hon skulle betala.

”Vi har varit lite naiva”, som Stefan Löfven uttryckt saken om den havererade migrationspolitiken. Även när det gäller Socialdemokraternas band med vänstervridna fackförbund har vissa sossar varit lite naiva tydligen.

Vakna, PK-maffian!

Utländska gäng sextrackar och tafsar på tjejer och rånar killar på ungdomsfestivaler och PK-maffian och PK-eliten bara:
”Buhuhu, säg inget, snyft, Sverigedemokraterna, buhu snyft, får inte får rätt, buhu, tysta ner allt, snyft gråt, och tänk på att även vita män våldtar, snyft gråt bhuhu”.

Hatar de politiskt korrekta i media och politiken rättvisa? Tycker de det är okej med den skit som händer när vänsterfeministerna inte ens vågar prata om problemet utan bara vill sparka på vita män oavsett?

Att erkänna det finns ett problem är det första steg mot sjukdomsinsikt.

Hyckleri

hyckleri

Zara Larsson är alltså hon som skrev att folk skulle dra ned på inköpen av julklappar och skänka pengarna till välgörande ändåmål. Eller nåt sånt. Bara för att sen kosta på sig en långresa till Jamaica. Kunde hon inte ha skänkt pengarna som resan kostar istället? Eller ska hon spendera så mycket pengar på fattiga där att det ändå kommer något bra ur det hela?

Miljöpartiet visar sjukdomsinsikt

I ett debattinlägg har miljömupparnas företrädare erkänt en hel del brister.

”I valrörelsen uttryckte vi oss ofta hårt och förenklat, vi var dåliga på att prioritera och byggde därmed upp en felaktig uppfattning om att bara man är i regering så kan man över en natt förändra allt. Det har krockat med den verklighet regeringen har att hantera och det parlamentariska läge vi verkar i. Vi har uppfattats som verklighetsfrånvända. ”

Ja och det är ni också. Miljöpartiet har alltid varit ett parti för den som inte är så insatt i politik eller förstår omvärlden.

Välkommen till verkligheten. Dags att ni lägger om hela er politik nu.

Vänstern har minst tolerans enligt studie

Redan Jan Guillou sa en gång för flera år sedan att toleransen är minst på vänsterkanten. Han som är kommunist borde ju veta. Ivar Arpi skriver idag i SvD om hur studie av Pew Research Center visar på just detta. Vänstern är mer fascister än högern när det gäller tolerans.

Ju yngre man är, desto mindre villig är man att tillåta meningsmotståndare yttrandefrihet, visade opinionsinstitutet Pew Research Center nyligen. Hela 40 procent av gruppen 18 till 34 år gamla vill förbjuda vad man anser vara kränkande yttranden om minoritetsgrupper. Ju mer vänster du är, desto mer benägen är man att inskränka yttrandefriheten, visar Pew.

 

Det är svårt med statistik och prognoser

Vad som är lämplig mängd invandrare är en av landets svåraste frågor. Nationalekonomen Tino Sanandaji är i vart fall inte politiskt korrekt och ängslig.

– Medierna försöker kringgå akademin. Professor Assar Lindbeck, som anser att den invandring vi har är oförenlig med välfärdsstaten, citeras sällan. Jan Ekberg, som skrev om det här 2009 i finansdepartementets expertserie, hörs inte heller. Ändå är det de säger inte ifrågasatt bland nationalekonomer. Detta är fortfarande forskningsläget, så ser det ut.

 

I vänsterekonomerna Sandro Scoccos och Lars Fredrik Anderssons rapport 900 miljarder skäl att uppskatta invandring (Arena) hävdas att statskassan får mycket stora tillskott genom invandring. Tino Sanandaji menar att rapporten bygger på osannolika antaganden om flyktinginvandrarnas framtida arbetsinkomster och skattekraft.

Eller som PK-eliten skulle uttrycka saken:
– Alla som inte gillar fri invandring är raaaaasssiiiiiister!!