Ännu en misshandel på asylboende

Här är ännu en artikel om hur somliga men inte alla som söker asyl i Sverige är en hatiska rövhål som misshandlar folk utan anledning på grund av religiös skit. Att SVT vågar skriva om sådant, jag trodde PK-media skulle tiga ihjäl saken för att inte bli kallade rasister.

Alla som värnar om yttrandefrihet, åsiktsfrihet och att man ska få klä sig som man vill blir ju kallade för rasister av den fascistiska delen av antirasiströrelsen. Du vet de där självgoda dubbelmoralisterna som skriver och skriker sig hesa över en bankbonus eller om hårt arbetande svennar i en styrelse bara för att sedan inte bry sig ett skit när folk med annan hudfärg begår brott.

Synd för alla trevliga och snälla invandrare att det finns de som beter sig så här illa mot sina medmänniskor. Det är inte lätt att skilja på invandrare och invandrare.

 

När porr kallas för konst

Skillnaden mellan porr och konst är att porren är sevärd. Konsten är mer konstig. Eller så är det så att det är samma sak, men smaken är olika. Jag tror säkert att rasisten Svekland skulle kalla porren med alla hängande krockkuddar på hennes sajt för konst:

sveland-porr

Liberalerna kallar ju deras dildo för logga.

liberalerna

Om någon som kan rita ritar nakna människor kallas det i alla fall ibland för konst, men skulle jag rita nakna människor skulle folk kalla mig snuskig, pervers och barnslig. Det tycker jag är orättvist.

Ganska sann sång om skolans utbildning vs livets krav

Dave från Boyinaband sjunger Don’t stay in school, men stanna i skolan ska du kanske göra ändå. Ja, inte i evigheter utan tills du är klar. Detta trots att vi lär oss in del saker vi inte behöver och inte lär oss andra saker vi behöver i livet.

Nu håller jag int emed om allt i video, men känner igen mig i en del. Skolan ändras ju över tiden i Sverige och ser annorlunda ut i andra i-länder men framförallt i u-länder.

Nazister, kommunister och miljöpartister är lika

Adolf Hitler hade ett kollektivt tankesätt och gav judarna skulden kollektivt.
Kommunister har ett kollektivt tankesätt och ger kapitalägare skulden kollektivt.
Miljöpartister och feminister av den typ som Åsa Romson är har ett kollektivt tankesätt och hon har gett män skulden på grund av hudfärg och kön.

Så här skrev nämligen rasisten Åsa Romson sa i Almedalen 2014:

”Om vi har en norm att det sitter vita, heterosexuella män vid makten, då bygger man också ett samhälle som passar bäst för vita, heterosexuella män. Och det blir så fel. För de flesta av oss, dom allra flesta av oss här, vi är inte vita, heterosexuella, medelålders män. Vi är människor. Och det betyder att vi har lika värde, men vi är olika på alla möjliga sätt.”

Jag skrev också lite om hennes rasism. Även om andra fullblodsrasister på vänsterkanten. Jag förstår att de till slut fick nog av all rasism i Miljöpartiet, även om det nog alltid kommer att dyka upp dumheter därifrån.

Argumenterar vänstern och miljömupparna som nazister, kollektiviserar som nazister, är rasistiska som nazister, ja då kan jag kalla dem för nazister också. Det skulle iofs betyda att jag kollektiviserar dem och den nivån vill jag jag inte sänka mig till. Bättre att kalla rasism för rasism och sexism för sexism när den dyker upp.

Trots min hudfärg är jag ju en tänkande människa jag också.

Skarva som Fridolin

Miljöpartiet Patriarkalernas språkrör Gustav Fridolin råkade glömma(?) en kvinnlig partiledare och hävdade att MP var först med sådan. Nu hånas han på nätet för det.

Skarva som Fridolin är det nya nätskämtet.

Du vet väl att det var Gustav Fridolin och Miljöpartiet som grundade FN:s klimatpanel IPCC?
#SkarvaSomFridolin

🙂

Apropå Miljöpartiet Patriarkalerna. Det som förenar vänsterfeminister, kommunister, klimatlobbyister, nazister, sexister och islamister är att de alla tycker alla ska göra och tycka likadant. De drar folk över en kam och ser inget alternativ på individuell basis. Kanske inte så konstigt att gamla mossiga patriarkala fundamentalister är välkomna i partiet då.

Eller som SvD:s skribent förklarar:

Miljöpartiet är ett perfekt exempel på en utopisk önskan om ett slags sunt förnufts-pyttipanna där alla i grunden väntas tycka lika förr eller senare. De har inget kvinnoförbund. De har istället en “jämställdhets- och mångfaldskommitté”. Mot bakgrund av denna konstruktion inkluderas sedan mycket konservativa män från andra kulturer, och MP utropar sig till “Sveriges mest feministiska parti”

Miljöpartiet Patriarkalerna är onekligen svårt att förstå sig på. Kvinnokämpar och folk som inte vill ta i hand i samma parti.

Nej, varken kön eller något annat fysiskt är en social konstruktion, idiot!

Politiskt korrekta och HBT-rörelsen hävdar ofta att det är den inre känslan som avgör vad man har för kön. ”Kön är en social konstruktion.” I så fall borde det ju vara likadant om man har en inre känsla som säger att man är 3 meter lång. I båda fallen går det att bevisa vetenskapligt hur det är, vilken kön du har och hur lång du är.

I klippet ovan drar de frågorna härligt långt, så studenterna har svårt att fortsätta vara politiskt korrekta. De kränker den stackars reportern genom att inte tro hon är sju år gammal eller en tre meter lång japan. De verkar redo att tro hon är man om hon säger det, men inte resten.

Som om längd inte vore en social konstruktion. Som om ålder inte vore en social konstruktion. Som om det här med att vara katt inte vore en social konstruktion.

Vilka rasistnazistfascisthomofober. 🙂

Diktator Erdogans senaste rädsla

Turkiets lille diktator Erdogan har skickat ambassaden i Stockholm på att be TV4 överväga att inte sända en dokumentär om det där folkmordet som är en sådan het potatis. Jag går inte in på var gränsen mellan folkmord och slakt och massmördande och krig går, men det vore nog bättre om Erdogan och turkarna höll en låg profil i den frågan.

Ordvitsar om Liberalernas ståndaktiga logga

liberalerna

Den nya partiloggan för Liberalerna håller sig på styva linan. Den står ut från mängden då den är en symbol för en mer potent politik i ett parti som bara ska spruta fram nya idéer. Äntligen kan Liberalerna resa sig och verkligen penetrera sakfrågan.

Alla som tyckt att det saknats stake i debatten är glada nu då ribban höjs. Tänk om även andra partier kunde ha loggor med så bra fjong.

Fler ordvitsar med tillhörande bilder finns hos Farbror Torsten.