Göran Lambertz är en idiot igen?

”Jag har skrivit (och trott) att Quick pekade ut en sten i en sjö utanför Falun INNAN sökhunden markerade vid stenen. Men det visar sig att det sannolikt var tvärtom”.

”Nåja, bevismässigt är det inte någon större skillnad.”

Ehh, jo du Göran Lambertz. Det spelar en så IN I HELVETE STOR ROLL om polisen berättat för den misstänkte på vilken sten han ska peka. 

Citat ovan från TT.

Som sagt, trots att Göran Lambertz säkert har högre IQ än jag är det ändå han som framstår som en idiot

Åsa-Nisse Zigenarson – Sveriges sämsta politiker

Numera kallas hon Åsa Romson utan Åsa-Nisse Zigenarson, eftersom hon inte sa rom utan zigenare efter partiledardebatten. :-) 

Då hade hon redan skämt ut sig totalt genom att jämföra drunknade flyktingar i Medelhavet med Auschwitz. I det koncentrationslägret dog det 1,1 miljoner människor

”Vi håller i Europa på att göra Medelhavet till det nya Auschwitz.”

Nej, Åsa-Nisse. Så många har inte dött i Medelhavet. Förringa inte Hitlers utrotningsläger bara för du är invandrarvänlig. 

Här en klassiker när hon spyr skit över män och sätter offerkoftan på alla kvinnor. Som om kvinnor alltid skulle vara hjälplösa offer. 

Vad blir nästa steg? Vi vet ju alla att de som släpper ut minst koldioxid är de döda. Kanske ska Miljöpartiet svänga in på det där med Auschwitz igen…

I Sverige har vi demokrati så det här är rätt åt svenska folket. Sug i er av grodorna!

Oseriös telefonskojare?

Både Corren och Aschberg i TV3:s program Hela Sverige Rasar har granskat Andreas Karlsson, som uppges ligga bakom en massa företag med oseriösa försäljningsmetoder via telefon. Andreas Karlsson sägs lura gamlingar på telefon.

Tydligen är han väldigt skygg och vill inte synas, så här är han och några goda råd:

andreas-karlsson

Att aldrig tacka ja till något spontant på telefon är en bra regel för god privatekonomi. 

”Hen används bara för att ingen vill vara hon.”

”Hen används bara för att ingen vill vara hon.”

Camilla Thulin citeras i DI och ger där en ny förklaring till töntordet ”hen”. 

Jag känner mig heller inte lika hemma med att vara tvekönad eller könlös som PK-eliten Malena Ernman och FI fan. Ni vet de som kallar nästan alla för ”hen” för att vara ”inne”. Jag är en han och kallar andra för han eller hon.

Äntligen en god nyhet om Boko Haram

I samma anda som nazister och kommunister har Boko Haram (Inget Västerländskt, f.d. Nigerias Talibaner) kidnappad flickor och dödat civila avsiktligt. Det är förstås skit att göra så och jag hoppas därför att telegrammet om att de blir tillbakatryckta av militär är sant. Ont måste ibland med ont fördrivas. 

Gärningspersoner 2.0

”Vi ger en värdig plats åt alla våldsamma män som genom historien suddats ut och vi vill framställa dem på ett annat sätt än som psykiskt rabiata monster. I vår värld är en man som styckat sin kvinna inget annat än en beundransvärd och admirabel man. Att hantera sina känslor genom yttre våld är ett sunt beteende och något alla män bör anamma. Ju förr desto bättre.”

Gissa vilka ord jag bytt plats på i ovanstående citat från Ticksters sajt om Gärningskvinnor 2.0. Ibland är det sunt att vända på steken för att visa hur illa det låter när det felaktiga kollektiv tänkandet sluggar vilt.

Eller så misslyckades de bara med ironin. 

Dagens Industri: Stefan Löfven saknar könsorgan

löfvhenUtifrån den här tweeten från Dagens Industri på Twitter är statsminister Stefan Löfven ingen han, utan en hen. Han är alltså könsneutral och vi bör därför utifrån DI:s pronomen kalla honom Stefan LöfvHEN. 

Att det ska vara så svårt med pronomen för PK-media. 

 

Sant sagt om Saudi

Först säger alltså sossarnas utrikesminister Margot Wallström något riktigt sant:

”Det är självklart att politiken i Saudiarabien är långt ifrån en feministisk politik. Framför allt kränks ju kvinnors rättigheter. De får inte ens köra bil. Man piskar bloggare, och man har en kungafamilj med absolut makt. Då är det klart att vi inte kan använda något annat ord än diktatur.”

Och så blir saudierna ledsna. Sen hittar jag inget om någon direkt pudel i TT-telegrammet. Men funkar det så funkar det så resterande affärer kan flyta på igen så är väl det bra.

Även om det där med vapen till diktaturer alltid kommer att vara tveksamt.