Definitionen av idioter

En idiot är någon som gör samma sak igen och igen trots att det inte går eller är omöjligt. Ett bra sådant exempel är att tro på långtidsprognoser om vädret samt kvällstidningarnas löpsedlar och ettor.

idiot-vaderDen 24 mars 2015 hade Aftonbladet denna etta, alltså framtida på tidningen. Alltid har de fel i långtidsprognoser. Alltid överdriver kvällsblaskorna för att locka idioter till läsning. Sommaren 2015 blev ju piss vädermässigt. 

Lyckligtvis har Aftonbladet planer på att lägga ned den tryckta tidningen kring 2018, eftersom folk inte vill köpa skiten längre. Det är ju billigare att bli lurad direkt på sajten. 

Bilden ovan hittade jag via Rix FM på FB.

 

Rena snurren kring alkohol

Drogen alkohol är som bekant ohälsosamt, men det kan trots all skada vara bra för både minne och den manliga simbassängen. Apropå det där med att bli pappa är det tydligen bra med kött också, inte veganmat.  

Som vanligt rena snurren när det forskas kring alkohol. Det går att bli yr av mindre. :-) Alla dessa för- och nackdelar som forskas fram och som festprissarna önskar vore sanna. Lägg till att somliga får positiva sociala effekter av det, även om de allra flesta totalt sett får negativa även om blyghet etc försvinner.

Själv tar jag i regel inte droger som alkohol, koffein, etc. 

Soldater är väl inga skolbarn?

idiotHär är en härlig sossebrud som skojar till det friskt på Twitter. Eller så är hon helt dum i huvudet. Det är ju inga skolbarn som ska försvara Gotland. 

Anna Ardin är för övrigt hon som frivilligt låg med Julian Assange från Wikileaks (osmakligt redan där!) bara för att sedan ringa polisen för han var så dålig i sängen (slet sönder gummit). 

 

Leif GW Persson sågar delar av Miljöpartiet

”Det har funnits ytterst kompetenta språkrör i Miljöpartiet tidigare, Maria Wetterstrand till exempel, en av få som kunde ta en politisk debatt mot Göran Persson. Men efter det är det jävligt tunt. Åsa Romson med sina båtfärger och minst sagt underliga historiska jämförelser, och tomten Yvonne Ruwaida som gjorde ett nummer av att hon aldrig åkte bil till riksdagen. Nej, för hon åkte taxi både dit och hem, med privatchaufför, på skattebetalarnas bekostnad.”

Hittade citatet i Resume. Leif GW gillar inte Alice Bah Kuke heller. Inte för man nödvändigtvis ska bry sig om Leif GW Perssons åsikter, men han är underhållande när han pratar ur skägget.  

Flödesschema för att fatta vänsterrasisterna

vanster-rasisternaPå vänsterkanten finns det folk som kallas sig antirasister bara för att i nästa andetag säga ”husblatte” etc till invandrare eller nysvenskar eller andra med någon etnisk koppling till utlandet. Det förutsätter förstås att vederbörande står till höger rent politiskt. 

Det har hänt i TV att folk blivit kallade sådana saker bara för de inte röstat som vänsterrasisterna. 

Tacka vet jag politisk frihet.

Död åt rasismen. 

Lille Putins egen floskelfabrik

Tydligen har Vladimir Putin den rädde en egen liten arme av webbtroll som skriver propaganda hela dagarna.

Och så finns det svenskar som köper sånt där med hull och hår och skriver att de gillar Putin för han är mot PK-media. Fast svensk PK-media är ju ofta rätt blandat i sin kritik av Putin och kriget i Ukraina. 

Eller så gillar de Putin för han är emot USA. För svensk vänster är ju nästan vem som helst okej bara de är emot USA. Glöm aldrig att Putin klamrar sig fast vid makten som en diktator, mördar oppositionen som en diktator, hittar på brott om oliktänkande som en diktator. Därför bör förstås hans propaganda dömas som om det kom från en diktator. För det gör det.