50 kr för ingenting

Jag vågar inte köpa tidningen Romfolk. Den stora tanten som sålde det kunde inte ett ord engelska när hon fick napp hos en man sittande i fyran framför den jag satt i. Han sa på svenska att han trodde han inte hade pengar, och försökte förklara på engelska.

Han räckte till slut över en femtilapp som hon tog, men hon pekade på ”100 kr” på framsidan av tidskriften. Han hade tydligen inte den mängd kontanter på sig. Hon sa inget begripligt och jag tror han sträckte sig femtilappen för att häva köpet. Hon pekade på 100 kr igen och gick sen. Med både pengar och tidning.

Särskilt arg blev han och sällskapet inte. Och jag håller med dem. Måste man stjäla en femtilapp har man det inte gott ställt, men det sänder väldigt dåliga signaler om henne och andra som säljer samma tidskrift.

Blodbad väntar även i Sverige

Stackars oskyldiga människor i Paris. Skriver alla, fast Åsa-Nisse Romson skämde förstås ut sig genom att oroa sig över huruvida världen nu ska kunna hålla december månads stormöte för hur byråkrati och politikermakt ska kunna styra klimatet. Vi andra prioriterar att sända tankar till offren och deras anhöriga, inte oroa oss över ett politiskt möte som kan skjutas upp eller ställas in.

Terroristsvinen dödade många igår kvällst. Nu väntar ännu mer franska bombningar mot Deash, IS, i Sandlådan.

Det är bara en tidsfråga innan det blir blodbad i Sverige också. Sverige är sämst av OECD -länderna på att integrera flyktingar, enligt OECD. Enligt Eurostat vi tar ändå emot flest per capita, 5,7 gånger fler än snittet av 31 länder i Europa. 

Bara 2016 kostar invandringen 60 miljarder kr, enligt Migrationsverkets prognos. Det är långt över kostnaden för t.ex. vårt lilla militära försvar. Vi har inte råd och förmåga att öppna vår plånbok och våra hem hursomhelst. Det leder utanförskap och det är en grogrund för våld. Sen vet inte jag om det är nazister eller islamister som börjar döda här, troligen blir det båda i omgångar.

I bästa fall får vi bara skattehöjningar för att klara invandringen (och alla som klagar blir kallade rasister). I sämsta fall får vi även flera terrordåd (och alla som skyller det på för stor invandring blir kallade rasister).

Hagamannen fick smaka på sin egen medicin

”Rädslan när man ligger ner och blir misshandlad, den går inte att beskriva.”

Efter att ha misshandlat och våldtagit flera kvinnor i Umeå åkte Hagamannen Niklas Lindgren fast och fängslades. När han kom ut ur fängelset fick han smaka på sin egen medicin. Tre män spöade honom med golfklubba. Som kuriren.nu beskriver:

”Vid misshandeln knäcktes hans näsben, en tand sprack och han fick sår över stora delar av överkroppen, huvudet och ansiktet. Därtill en trolig hjärnskakning som medför att han fortfarande lider av yrsel.”

Nu är det förstås olagligen och därmed fel att misshandla en våldtäktsman som suttit av sitt straff. Rent moraliskt tycker jag däremot att det är… hm, intressant att han fått smaka på sin egen medicin. Nu har han fått en inblick i hur kvinnorna han förstörde livet för kände och mår. Rättvist på ett sätt.

Allt ska öppnas – nu även bostäderna

Först tyckte moderaten Reinfeldt att vi skulle öppna våra hjärtan.

Sen tyckte sossen Löfven att vi skulle öppna våra plånböcker (i alla fall verkade det så när skatterna började höjas).

Nu tycker Miljöpartiet att vi ska öppna våra hem också och ta emot främlingar.

Alla självgoda miljömuppar som röstade på MP kan börja ta emot. Särskilt de som bor i Stockholms innerstad. De har säkert plats.

Nästa steg blir väl att politikerna ber oss öppna våra rövhål så de ska kunna fucka oss så hårt att skiten packar sig och vi får ont i magen. Nej, tack, säger jag.

:-)

Överdrivna risker med processat kött

Som Träna Styrka skriver på Facebook idag:

”Hos rökare är risken 3ggr så stor än hos icke-rökare. Rökare lever dessutom i genomsnitt ungefär 10 år mindre. (Så om du röker så sluta!!)

 

När det gäller processat kött så handlar det återigen om någon enstaka procentuell höjning i mortalitet.”

Kvällsblaskornas larm är alltså ganska överdrivna. Det sägs att var tredje människa får cancer. Äter du den sämsta sortens kött, alltså chark och processad mat så ökar alltså risken från 33 procent till 34 procent på ett ungefär. Fast då pratar vi procentenhet, inte procent..

Oavsett, vill du vara riktigt säker undviker du skräpmat som korv och satsar på råvaror av kött som kyckling. Det gör jag.

Här Aftonbladets nedtoning av rubrik så det blir mindre fel men ändå fel:

korv-cancer

Svin som är populärare än jag

Det går alldeles utmärkt att vara diktator och mördare och tortera folk och ändå vara populärare än jag bland kvinnor. Makten kanske har sin tjusning.

Här är 15 svin som lockar kvinnor mer eller bättre än jag.

Nä, jag är inte bitter. 

:-)

Gissa vilka som sugit kuk för att göra karriär

Läser i SvD där Quisar Mahmood skriver om hur han hittat sig själv i en bok. Författarna till tokboken är förstås kulturskribenter och där ställs kanske inte så höga krav för omdöme. I kulturnissarnas sexistiska och fördomsfulla test med namnet ”Varför är det så skönt att knulla med vita partners” finns denna poängskala:

qm

Författarna Camila Astorga Díaz, Judith Kiros, Valerie Kyeyune Backström och Mireya Echeverría Quezada pratar antagligen av egen erfarenhet. Att suga kuk är nog deras sätt att få synas och verka inom kulturen i vårt styva avlånga land.

Till skillnad från Quisar Mahmod som säkert pluggat och arbetat hårt istället.

Nu är DÖ har dödats av KD

lofven-brutan.loften

DecemberÖverenskommelsen har fallit via KD:S nej. När hösten kommer då faller Löfven, brukar högerspökena viska, men jag tror inte de får rätt den här gången heller. De politiskt korrekta partierna gör vadsomhelst för att inte samarbete med SD. De övriga partierna skulle nog hellre tappa alla röster och låta SD få 100 procent hellre än att samarbeta.

5 foton – Lika som bär

lika-som-bar-apa-man

Lika som bär. Simon Blecher och Joachim Posener.

Lika som bär. Simon Blecher och Joachim Posener.

Lika som bär. Leif GW Persson och en annan gris.

Lika som bär. Leif GW Persson och en annan gris.

Lika som bär. Miss Piggy och Margaery (vem är det?).

Lika som bär. Miss Piggy och Margaery (vem är det?).

Lika som bär. Tommy & Annika vs Åsa-Nisse Romson och Gustav Fridolin.

Lika som bär. Tommy & Annika vs Åsa-Nisse Romson och Gustav Fridolin.

Ovanstående roliga bilder på folk och fä som är lika som bär finns nu i FT:s samling med humorbilder på folk.