En god nyhet – extremistsvin lägger ned

Enligt den här artikeln i DN har både nazisterna i Svenskarnas Parti och kommunisterna/anarkisterna i Revolutionära Fronten erkänt sig besegrade… eller åtminstone lagt ned sina verksamheter.

Kanske kan dem därmed sluta hugga varandra med kniv i ryggen med självförsvar som motiv.

Men att musikanter ska sluta hylla våld är nog att be om för mycket.

Vänstern hjälper SD

vanstern

Enligt uppgift såg det ut så här när ett gäng antikapitalister och kommunister slet ned SD:s fördomsfulla anti-invandringsannonser på Östermalmstorgs tunnelbanestation. Det här med att respektera avtal och andras åsikter är inte extremvänsterns starkaste sida. Ja, inte extremhögerns heller förstås, då även nazister skämmer ut sig. 

Som vanligt blev Sverigedemokraterna vinnare på detta. Deras kampanj fick mycket uppmärksamhet och de fick säkert många nya sympatiröster när deras fördomsfulla annonsrader slets ned. En röst på SD kan ju rent teoretiskt vara en röst mot deras motståndare.

Bidragstagare Johan Ehrenberg på ETC

Att extremvänstern är dåliga på ekonomi är inget nytt. Det bevisar sig återigen när Johan Ehrenberg på råsosseblaskan ETC får alla sina konkurser och bidrag granskade

Ett favoritcitat som Ehrenberg tyvärr skrivit (vill inte länka dit):

”Vinsten fungerar som en fästing på företagen. En parasit. Vill man utveckla verksamhet och nya jobb är vinsten en väldigt usel metod.”

Haha, nej, utan vinster i ett företag blir snart alla arbetslösa för då går bolaget i konkurs. Vinster är ett måste för att någon ska vilja satsa sitt kapital i bolag och alls vilja och kunna anställa. Att han inte fattar så grundläggande ekonomi. 

Nu pratar han förstås i egen sak. ETC kan ju inte gå med vinst uppenbarligen, så de behöver ju bidrag och stöd i mängder. Klart att han är sosse eller kommunist då. 

Äntligen! Mulla Omar död.

Äntligen kom nyheten att talibanledaren Mulla Omar är död. Du vet han som styrde talibananerna i Afghanistan fram till 2001 och plågade folket med diktatur, underhuggare som slog människor med käppar på gatorna, förbjöd all yttrandefrihet och oliktänkande, stoppade flickor från att gå i skola, och så vidare.

Äntligen får han brinna i helvetet. Om det nu finns ett sådant. 

Behöver jag ens lägga till att han var väldigt religiös och dödade i sin guds namn? Att inga ateister någonsin har startat krig och elände av den här sorten känner du nog också till. Ja, egentligen var det ju kommunisterna som startade krigen i Afghanistan. Sovjetunionen invaderade landet och sen de fick dra sig tillbaka bröt inbördeskriget ut. 

Att så mycket skit kan komma från kommunism och religion.

Alice Teodorescu om Rumänien

Vill du veta lite om hur kommunismen fungerade i Rumänien kan du lyssna på sommarpratet från Alice Teodorescu. Våld, tortyr i fängelser, avrättningar, förföljelse av alla som hade en egen åsikt, angiverisystem som inkluderade barn, diktatur, kontrollanter, etc. 

Kommunismen är förblir en skitideologi. 

Sverige är fortfarande ett relativt bra land att leva. Det kunde ha varit värre. Tänk på det när media gör svarta rubriker. 

Sommarpratet i länken är intressant i övrigt också. Ett ideologiskt och smart långfinger rakt upp i nyllet på vänstermedia och alla politiskt korrekta personer med kollektivt synsätt.

Den stora utrensningen

Juli 1937 till november 1938 lät kommunisterna avrätta 800 000 ryssar. Det är 1500 av den egna befolkningen per dag, eller en var 57:e sekund. Detta enligt del 1 av UR:s program Livet som Diktator.

Allt bara för att behålla makten och för att kommunistsvinet i toppen inte gillade oliktänkande. Ändå finns de som likt Martin Schibbye gått med i RKU, Revolutionär Kommunistisk Ungdom, för att de vill kämpa för mänskliga rättigheter. Vilket de förstås inte gjorde.  Och Stalin nöjde sig inte med att förstöra bara för sin egen befolkning

Lika logiskt att gå med i RKU för demokrati och mänskliga rättigheter, lika logiskt var det när Jackie Arklöv gick med i VAM, Vitt Ariskt Motstånd. Han är ju mörkhyad så att nazistgruppen i fråga lät honom gå med för att kämpa för dem är paradoxalt. 

Extremister från alla håll är paradoxala och saknar i regel logik. 

Veckans politiska skämt

skattechock

Sveriges värsta skattehöjarparti, Feministiskt Initiativ, ironiserar (troligen omedvetet). Det verkar inte förstå deras egen skadliga påverkan på företagande. Skulle FI ta över skulle de ju mangla företagarna med alla höjda skatter.

Inte ens (V) är lika giriga när det gäller att ta ifrån folk deras pengar för att sedan ge tillbaka dem och kalla det välfärd.