Äntligen! Mulla Omar död.

Äntligen kom nyheten att talibanledaren Mulla Omar är död. Du vet han som styrde talibananerna i Afghanistan fram till 2001 och plågade folket med diktatur, underhuggare som slog människor med käppar på gatorna, förbjöd all yttrandefrihet och oliktänkande, stoppade flickor från att gå i skola, och så vidare.

Äntligen får han brinna i helvetet. Om det nu finns ett sådant. 

Behöver jag ens lägga till att han var väldigt religiös och dödade i sin guds namn? Att inga ateister någonsin har startat krig och elände av den här sorten känner du nog också till. Ja, egentligen var det ju kommunisterna som startade krigen i Afghanistan. Sovjetunionen invaderade landet och sen de fick dra sig tillbaka bröt inbördeskriget ut. 

Att så mycket skit kan komma från kommunism och religion.

Alice Teodorescu om Rumänien

Vill du veta lite om hur kommunismen fungerade i Rumänien kan du lyssna på sommarpratet från Alice Teodorescu. Våld, tortyr i fängelser, avrättningar, förföljelse av alla som hade en egen åsikt, angiverisystem som inkluderade barn, diktatur, kontrollanter, etc. 

Kommunismen är förblir en skitideologi. 

Sverige är fortfarande ett relativt bra land att leva. Det kunde ha varit värre. Tänk på det när media gör svarta rubriker. 

Sommarpratet i länken är intressant i övrigt också. Ett ideologiskt och smart långfinger rakt upp i nyllet på vänstermedia och alla politiskt korrekta personer med kollektivt synsätt.

Den stora utrensningen

Juli 1937 till november 1938 lät kommunisterna avrätta 800 000 ryssar. Det är 1500 av den egna befolkningen per dag, eller en var 57:e sekund. Detta enligt del 1 av UR:s program Livet som Diktator.

Allt bara för att behålla makten och för att kommunistsvinet i toppen inte gillade oliktänkande. Ändå finns de som likt Martin Schibbye gått med i RKU, Revolutionär Kommunistisk Ungdom, för att de vill kämpa för mänskliga rättigheter. Vilket de förstås inte gjorde.  Och Stalin nöjde sig inte med att förstöra bara för sin egen befolkning

Lika logiskt att gå med i RKU för demokrati och mänskliga rättigheter, lika logiskt var det när Jackie Arklöv gick med i VAM, Vitt Ariskt Motstånd. Han är ju mörkhyad så att nazistgruppen i fråga lät honom gå med för att kämpa för dem är paradoxalt. 

Extremister från alla håll är paradoxala och saknar i regel logik. 

Veckans politiska skämt

skattechock

Sveriges värsta skattehöjarparti, Feministiskt Initiativ, ironiserar (troligen omedvetet). Det verkar inte förstå deras egen skadliga påverkan på företagande. Skulle FI ta över skulle de ju mangla företagarna med alla höjda skatter.

Inte ens (V) är lika giriga när det gäller att ta ifrån folk deras pengar för att sedan ge tillbaka dem och kalla det välfärd. 

Diktaturens kreatur i Venezuela fortsätter bita sitt folk

Nu är det dags att sparka på någon som redan ligger. Och det med all rätt. Citat från DN:

”Hugo Chávez vänner var Libyens Khaddafi, Syriens al-Assad, Irans Ahmadinejad – och en skara vänsterintellektuella i väst av typen som jublar varje gång någon retar USA. Vid despotens död 2013 blev Vänsterpartiets utrikespolitiske talesman Hans Linde betryckt. Chávez skulle enligt denne bli ihågkommen för att han ”förändrat livet och vardagen för miljoner venezuelaner genom stora insatser för att bekämpa fattigdom”.”

Fattigdom och tortyr. Oppositionen fängslas och misshandlas i Venezuela, men det kanske svensk vänster blundar för precis som de blundade för samma sak när kommunismens kreatur plågade Östeuropa. Men säg det onda som inte kanske för något gott med sig: 

”Nu när ytterligare en socialistisk despoti visat sin bottenlösa inkompetens bäddar det för mer liberala, demokratiska krafter i regionens andra länder.”

 

Årets dummaste?

Lina Thomsgård på Rättviseförmedlingen gillar tydligen fascistiska tvångsflyttningar av människor, där staten stjäl folks boende och deporterar dem på annan ort. Det där med att respektera privat ägande och låta folk själva bestämma är tydligen inte hennes melodi. Sist kommunisterna provade sånt dog en tredjedel av Kambodjas befolkning. Att hon sen utifrån citaten från kommunistblaskan ETC vill förbjuda smågodis och kött för att hon har dålig självdisciplin omyndigförklarar henne ännu mer. 

psykokärring

Jag tror inte hon fattar hur dum hon framstår som i intervjun. För ETC är väl inte en sådan där satirsajt med fejkade nyheter?

Sven Wollter gullar med Stalin

”Kommunismen har inte förstört någonting.”

Sven Wollter skämmer ut sig i SVT. Vad blir nästa steg? Att säga att Hitler var en gullig mysfarbror som ville ha fred? Hur historielös och förblindad kan en människa bli?

Kommunismen förstörde länders ekonomi och utrotade demokratin och mänskliga rättigheter. Kommunismens dödsläger Gulag plågade många oskyldiga till döds. 

Att läsa Stalin… men alla hans ondskefulla handlingar då? 

Att idag vara med i KPML (Kommunistiska Partiet) är lite som att tro att det är solen som snurrar kring jorden.