Dagens byråkratiska petimäter

Eller också handlar det bara om aspergers syndrom.

Det här inbjudningsbrevet till tacksägelsedagen innehåller sjukt mycket detaljer, uppenbart skrivet av ett detaljkontrollfreak.

Himla kul är det i alla fall att ögna igenom. Hånskrattet ligger nära till hands när jag tänker efter hur otroligt mkt jobb skrivaren lagt ned på att i minsta detalj styra sina vänner via en inbjudan.

Trots och ignorerande är en provokativ lösning. Maktkåta petimäters ska inte få hållas – de ska köras över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>