Träning och ljuset i slutet på tunneln

Det gick inte särskilt bra på första basövningen på gymmet idag. Knappt 2 lyft i lat pulls med 10 kg kring midjan, men jag matade på ändå med hjälp av benen och bromsade utan hjälp på väg ned. Blev säkert 3-4 lyft till där, vilket gjorde mig mör. Orkade bara några lyft på andra setet utan vikter.

Roddmaskinen gick ok.

7 reps i axelpress med 20 kg hantlar var däremot rätt bra. Sen körde jag mer axlar. Lade in träning för underarmar och handleder också. Därefter lite marklyft med låg vikt. Det kändes i greppet, men det är bara att gilla läget.
:-) I alla fall med Rammstein i öronen.

Totalt sett ett bra träningspass, men inga rekordresultat.

Och apropå det här med att tycka om och satsa på sig själv… :-) Nu när sista deadlineveckan av traditionellt stuk är över och helgen ska börja känns det bra. Är ledig en dag nästa vecka, sedan tre deadlinedagars jobb veckan därefter från 1 mars är jag fri som en fågel!!
:-)

I alla fall rent formellt…

Postad i kategori: Personligt & träning
Ämne: , .
Direktlänk hit.

2 Svar på Träning och ljuset i slutet på tunneln

  1. Carolina:

    Jag funderar över om den där rockmusikern har tillstånd att visa bilder ur Alien-filmerna eller om det är ett illegalt sammansatt filmklippspel i videon.

  2. Jag är bergsäker på det är en random privatperson som stulit både Rammsteins musik, liveklippen på dem, plus klippen från Aliens4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>