Skön ledare om usel kulturskribent

Vill du veta varför många av oss aldrig skulle demonstrera med de fascistiska antifascisterna? DN har en ledare som ger en del förklaringar, som att stenkastarvänstern med sina kastade flaskor och knallskott mitt bland barnvagnar inte är så trevligt.

Du får också en del förklaringar till varför Åsa Linderborg på Aftonbladet av många är en så hatad och utskrattad figur. Tydligen har hon skämt ut sig igen med en ny omgång anklagelser som inte är förankrade i den verklighet vi andra lever i.

Så har hon och många andra kulturskribenter gått på i många år. Kultursidorna är skräp., liksom deras skribenter.

”Att antifascismen delvis förknippas med röster som Åsa Linderborgs är en av förklaringarna till att den inte är starkare.”

Nä, precis. Det går inte för kulturnissar och stenkastarvänster att få med sig normala människor i deras så kallade antifascism, för de är uppenbarligen själva är fascistiska. Fråga vilken butikschef som helst på McDonalds som fått sin restaurang förstörd av stenkastarvänstern i samband med en demonstration eller ”reclaim the street” om han eller hon vill stödja vänsterfascisterna.

Nu går det för sådana som jag inte att demonstrera och protestera mot vänsterfascisterna för då får man väl rasisterna med sig. Bättre att hålla sig undan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *