Vänstern borde låta vänstern demonstrera ifred

Tre vänsterfascister i AFA (som ironiskt nog står för AntiFascistisk Aktion) har tydligen hotat stoppa Ung Vänster från att demonstrera mot nazistsvinens våld. Förvirrande att det finns fascister på båda sidor, så att säga. Enligt Ung Vänster:

”De skrek att ”om vi inte får ha en talare på demonstrationen så kommer det att gå jävligt illa för er” och ombudsmännen blev kallade för ”fitta” och andra kränkande ord samtidigt som männen sa att de ”skulle pissa på dem”.”

Vänstern borde låta vänstern demonstrera ifred, men extremister fulla av hat attackerar tydligen även sina egna för att få inflytande och makt. Inte konstigt att många liberaler, libertarianer och andra normala människor inte vill demonstrera med vänsterfascister mot andra typer av fascismen.

Själv hatar jag alla former av fascism, både nazistisk och kommunistisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *