Nej du, ingen dollarbiljonär på gång

Enligt flera analytiker kommer det inte dröja länge innan världen får sin första dollarbiljonär.

(…)

Credit Suisse tror att det kommer att finnas elva biljonärer inom två generationer, det vill säga ungefär 50 år.

(…)

Bill Gates är just nu världens rikaste man med en förmögenhet på 72 miljarder dollar. Han väntas också, enligt flera bedömare, bli världens första biljonär. Andra namn som diskuteras är telekommogulen Carlos Slim och investeraren Warren Buffett.

Källa AFV. Bill Gates har idag 70 miljarder dollar och det är väldigt långt ifrån 1000 miljarder dollar. 50 år till eller ens i närheten lär han inte leva heller. Buffett kommer definitivt inte att göra det.

billgates

Gates och Microsoft är bättre på att tjäna pengar än vara snäll mot Farbror Torsten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *