Vänsterkantens nya värsting

”Feministiskt initiativ vill skrota kärnkraften, införa ett slags medborgarlön genom socialförsäkringssystemen, avskaffa försvaret, höja a-kassan och underhållsbidraget, kvotera barnbidraget, kvotera bolagsstyrelserna, kvotera föräldraledigheten, kvotera bidragen till idrottsföreningar, avskaffa vinster i välfärden, öka statsbidragen till offentlig sektor, avskaffa rut och rot, stoppa vapenexporten, avskaffa förskoleavgifterna, ge papperslösa rätt till socialbidrag, avskaffa straffet utvisning, skapa ett tredje juridiskt kön, införa köttfria måndagar och obligatorisk sexualundervisning på dagis, förbjuda djur på cirkusar, samt införa en typ av månggifte, för att bara ta ett axplock. Och detta ska betalas med sex timmars arbetsdag.”

Mycket skit i socialistiska Feministiskt Initiativs program enligt SVD-skribent, men vissa inslag tycker jag faktiskt är okej. Det där med djur på cirkus innebär ju många jobbiga djurtransporter, år efter år för de stackars djuren. Lägg ner kringresandet med cirkusar till folk och låt folk komma till cirkusen istället. Precis som att vi redan för många decennier sedan slutade upp med kringresande teatersällskap och låter folk gå till teatern istället.

Att de sen vill lägga ned kärnkraft, försvar, RUT och utvisningar är hjärndött. Utan utvisningar får de som begår mord och våldtäkter här stanna – är det feminism det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *