Nya grimaser och fula ansikten

Varje gång du besöker FarbrorTorsten.com går din webbkamera i gång och fotar dig. Därför är det bara en tidsfråga innan du ser dig själv här i högerkolumnen eller i vänsterkolumnen på sajten där senaste besökarna syns. Kanske kommer du till och med i Farbror Torstens samling av favoritgrimaser.

Här är ett urval av sommarens besökare. Frågan är bara varför du och alla andra gör grimaser och varför fotona nedan kommer i den ordning de gör här nedan.

 

besokare662 besokare663 besokare664 besokare665 besokare666 besokare667 besokare668 besokare669 besokare670 besokare671 besokare672Vi avslutar med ett foto på Jonas Gardell där han visar sig från sin finaste sida:gardell

Sådärja, då fick vi lite kändisskap och glamour också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *