Sommardröm 4

Jag drömde en natt om en gammal japansk tant som var kannibal. Jag såg hennes fula ansikte när hon satt fången vid en rättegång.

Nästa steg i drömmen var att jag var med och hjälpte till på en begravning. Det gick till så att jag lade en två decimeter lång träbit över två plommonstora stenar i grustaget där vi var. Stenarna trycktes ned i det lösa gruset nära en kant till en grusgrop. Inga lik, inga kistor, bara grus, få människor. Kanske var jag nästan ensam.

Plötsligt kommer den där hemska kannibalkärringen och kör schaktmaskin (bulldozer) rakt emot mig. Jag springer undan i det lösa gruset, men hon kommer närmare. Jag slirar i sanden, men jag vaknar innan hon kommer riktigt nära så jag hann inte bli rädd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *