Våldsvänstern växer

Revolutionära Frontens ledare fångad på foto utan den fega ansiktsmasken.

Revolutionära Frontens ledare fångad på foto utan den fega ansiktsmasken.

Jag älskar demokrati, mänskliga rättigheter och frihet, men hatar rasister och extremister. Det har länge varit allmänt känt att våldsvänstern, alltså det som kallas autonoma grupper på vänsterkanten, begår fler brott och är ett större hot mot demokratin än nazistsvin. Måsteläsning för politiskt intresserade är NEO:s granskning av demokratins fiender i AFA och RF

Utifrån den texten framstår Aftonbladets kultursidor som än sämre än vad jag fruktade att de var. Och jag anser ändå att kulturskribenter är skräp. Att kalla hot, misshandel och andra i de flesta fall oprovocerade brott för självförvar är ett lågvattenmärke som bara ointellektuella vänsterextremister och rasister kan ägna sig åt.

Direkt tragikomiskt blir det när en sosse som Janne Josefsson mer eller mindre kallas nazist av vänsterextrema som gått igång på att brottslingar granskar i Uppdrag Granskning.

Tydligen är både SR och SVT fulla av hatiska små människor, vars propaganda mycket väl kan komma att få motsatt effekt. Klart att folk vänder sig mot demokratins fiender. Se bara hur Sverigedemokraterna trots rätt pissig politik lyckas framstå som offer när deras torgmöten förstörs av respektlös vänster. På så vis vinner SD antagligen nya röster, till vänsterns förtret.

Där känslor går in går förståndet ut. Tänk på det nästa gång du hör kränkta vita män och kvinnor samt invandrare från det ena eller andra politiska hållet försvara ondskan i tryckta tidningar, radioprogram, etc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.