Sommardröm 10 – Brinnande könsorgan

Äntligen fredag och dags för ännu en dröm från en av sommarnätterna. Den här drömmen började obscent och slutade värre.

Vi var tre stycken som halvlåg på rygg bredvid varandra och via stearinljus bakom oss skulle vi sätta eld på våra fisar. Det blev inte så mycket av med det, men damen till vänster om mig damen till vänster om mig tror jag stoppade in ett ljus i fittan och lät det brinna. Killen till höger mig satte eld på sitt könsorgan också.

Damen brann ändå upp till halsen till slut, men det såg ut som brun bubblig lera. Men kvinnor kanske brinner så konstigt ibland? 🙂

Däremot brann penisroten bort för killen till höger, så hans organ blev några cm kortare, men trillande ändå inte av.

Jag vägrade göra något sådant i drömmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *