Sommardröm 14 – Gunde i bara kalsongerna

Helt sjukt vad jag drömde tok i somras. Här kommer ännu en dröm.

Hursomhelst var jag och två till ute och åkte längdskidor. Den ene av dem var Gunde Svan. Terrängen var extremt, med jättebranta backar och rätt tunt och lite snö. Plusgrader och kväll. Platsen troligen Faluns skogar vid Lugnet, men det var inte riktigt likt. Det gick trots allt bra att åka.

Efter ett tag ser jag att Gunde åker i bara kalsongerna. Svarta Y-front. Det blev väl varmt, tänkte jag. Oklart hur han fick av sig byxorna utan att ta av sig skidorna. 🙂

Jag tror det var en hel del mer i drömmen, men jag minns inte vad problemet var med att gå dit vi skulle. Vart och vilka vi var minns jag inte. Svårt att ta sig fram, jag tror det var nästan klättring kanske. Troligen sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *