Ulf Lundell ser sig själv i Annie Lööf

En för mig rätt okänd artist seglar plötsligt upp som en het kandidat till titeln Sveriges dummaste man. Nu kanske Aftonbladet felciterade, men det borde det stå om något förnekande när jag googlar. Istället dyker bara Uffes inte helt genomtänkta citat upp:

”Men Annie Lööf för mig är Margaret Thatcher och Margaret Thatcher älskade Pinochet. Så varje gång jag ser Annie Lööf tänker jag på general Pinochet i mörka solglas­ögon och armarna i kors över bröstet och nu jävlar ska vi rensa. Det är otäckt.”

Inte ett rätt i någon av meningarna. Tönten Ulf Lundell verkar i det närmaste desperat på uppmärksamhet. Kanske går hans så kallade karriär dåligt? Eller har han redan fått blöjorna vägda på ålderdomshemmet som någon girig riskkapitalist driver?

Snarare är det nog så att lille Lundell ser sig själv i andra, i det här fallet i Annie Lööf (eller snarare i Pinochet!). Lundell verkar ju ha lika svårt med oliktänkande som dikatorsvinet Pinochet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *