Ännu en septemberdröm – nu om bråk

Jag drömde i september att jag var på något uteställe och skulle passera någon jag mötte. Jag försökte vika undan mig, men vi stötte ihop ändå. Han surade till och kom efter mig.

Jag slog ut armarna i en beklagande gest, eftersom jag inte alls var arg eller hade lust att slåss. Det hjälpte inte. Den mörka snubben tror jag kom för nära mig och/eller knuffade till mig, medan jag till slut knuffade tillbaka.

Konstigt nog höll han en unge på ena armen. Trots det kunde jag inte rubba honom med min knuff, även om jag inte alls tog i.

Skönt nog vaknade jag innan jag råkade i trubbel. Jag visste inte jag var så pass konflikträdd i drömmarna. 🙂

4 tankar kring ”Ännu en septemberdröm – nu om bråk

 1. Tupp-Helga

  Det där var väl ingenting…. själv drömmer jag ofta, att jag blir jagad av galna människor i matvarubutikerna. De springer v-ä-l-d-i-g-t snabbt, trots att de har rågade kundvagnar. Jag springer runt i gångarna, som om jag hade självaste Hin håle i bakhasorna och under min flykt, så välter jag soppburkar, så att kundvagns-galningarna hör exakt vart jag är i butiken och styr sin kosa mot mig 🙂

 2. Elakingen Inläggsförfattare

  🙂 Det var värst! Jag har aldrig varit så mkt för shopping så det kanske är därför jag klarar mig undan värre ”affärsdrömmar”.

 3. Tupp-Helga

  Lögnhals!!!! Enligt din senaste dröm, så shoppar du visst………. i alla fall väskor, eftersom kvinnan du daskade till i drömmen, stal en väska. 🙂

 4. Elakingen Inläggsförfattare

  Eller så var jag bara i affären för att jag likt Fantomen ibland rör mig som en vanlig man i staden. För att typ inspektera butikskedjor jag äger aktier i. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *