Töntar vecka 38 – Wikipediablockarna och Dödsfruktligan

Veckans töntar är redaktörfascisterna på svenska delen av Wikipedia som blockar konton som vill upplysa om Medborgerlig Samling. Det är ett relativt nytt parti som inte ska beblandas med det gamla partiet med samma namn som fanns på 1960-talet. Så hårda tag för att inte få skapa en uppdatering eller ny sida är en desperation som lär slå fel, det leder ju bara till att partiet får mer uppmärksamhet.

Veckans töntar är även de som tror frukt är lika illa som godis. Frukt innehåller näring och det är heller inte flytande form som läsk och juice. Men vill man snacka för att vara rolig eller för att sälja sina produkter till LCHF-sekten så varför inte köra på hejvilt i TV:

Vill förtydliga att Zytomierska inte pratar om dödsfruktan, utan hade en dödsfrukt-lista. Detta i det så kallade underhållningsprogrammet Breaking News med Kanal5:s programledare Piff och Puff… Hammar och Wikingsson.

De har ju som marknadsföringsstrategi att svinga hejvilt för att få maximalt med uppmärksamhet för att på så vis bli maximalt hatade och älskade. Då får de i sin tur fler tittare än om de vore neutrala eller balanserade. Ur ett marknadsföringsperspektiv har de lyckats igen. Det är ju inte fakta de håller på precis.

”Frukt är lika farligt som godis”?
Nej, du ljuger.

”Dödsfrukt-lista”?
Nej, fokusera på onyttiga saker istället för frukt. Knark, alkohol, sockersötad läsk, etc.

”Vindruvor är sämre än Cola-cola”?
Nej, vindruvor är inte något du dricker så kroppen tar inte upp det lika snabbt. Det mättar bättre och du orkar inte proppa i dig lika mycket kalorier som om du drack. Vindruvor innehåller däremot mer kalorier än Cola Zero.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *