Stor smäll för new age-tant

Jo, det ska tydligen vara sant. Att folk tror de kan bygga upp ett osynligt kraftfält som skyddar dem som en sköld. Allt genom lite andningstekniker och psykisk kraft. Det är ju som att tro på jultomten, reinkarnation, heliga skrifter och profeter. New age är en rolig religion(?). 

”Where the fuck were you guys?!”

Ja, vad tror du själv skulle hända om en stor karl springer rakt in i en tant. Är huvudet dumt får kroppen lida.

Det sjukaste är att de knappt hjälper henne utan bara fortsätter att skaka på sin egen kropp eller sina händer ovanför henne för att på så vis bygga upp nya psykiska krafter? Likt nyfrälsta ser de kanske inte att kejsaren är naken. 

Här på bloggen finns fler roliga klipp att titta på och de humorklipp som Torsten stulit kan du även ladda ner

”Problemet med att skapa transcendentala kraftfält är ju att det inte fungerar.”

No kidding, Sherlock.

2 tankar kring ”Stor smäll för new age-tant

  1. Tupp-Helga

    Har sett hela dokumentären på tv och snubbens fladdrande bredvid tanta är oslagbart, trodde jag. De gosade med träd, badade bastu i skogen mitt i natten, sen kravlade de runt i blåbärsriset, svettiga, illamående och svimfärdiga. de flöt även omkring bland vassen, glada och helt saliga. Se dokumentären vetja, om du vill förfäras =))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.