Glasståget kommer

Jag drömde om att ett tåg kom längs rälsen in mot perrongen. Tågvagnen var som en blå glassbil, även om det var som ett litet flak eller något längst fram där man kunde stå. Det var viktigt att jag hoppade på tåget i farten och fick loss glassarna i tid innan perrongen. Det var fyra mojänger jag skulle göra något med. Jag minns jag var stressad. Det fanns typ bara fyra glassar per tåg och troligen var det bara en tågvagn per tåg så att säga.

2 tankar kring ”Glasståget kommer

  1. NyttNickPåG

    Drömtydning: Du gjorde en tjurrusning mot glasståget och hoppade upp på tåget. Sen försökte du superstressad, att ”sprätta” loss glassarna INNAN tåget nådde perrongen, för där stod en massa glassförtjusta människor. Min tolkning är, att du är en…….snål Jäkel irl, eftersom du ville ha alla glassarna själv. 🙂 🙂

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Jag skulle snarare säga att jag är medveten om vad som krävs för mitt välbefinnande, och det är glass då och då. Kosta vad det kosta vill. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *