Jeremy Clarkson i Top Gear tokkörde vardagsrum längs vägen

Jag drömde att Jeremy Clarkson i Top Gear skulle ordna en dålig recension av en bil genom att köra den stenhårt. Det knasiga var att bilen var ”finrummet” eller vardagsrummet hemma i Falun. Rummet lösryckt från huset alltså. Jag vet inte längs vilka vägar vi åkte, men Jeremy körde ruskigt snabbt. 

G-krafterna gjorde att man pressades mot väggarna i kurvorna. Utanför rummet, som åkte med typ ovanför bilen, var det förstås ett väldigt vinddrag. Jag öppnade ett fönster och kastade ut en bumerangliknande föremål som var gjort av vackert (blå?)färgat glas.  Det snurrade runt utanför rummet där vi susade fram längs vägen.

Efter ett varv blåste det in genom fönstret igen. Jag stängde fönstret, vilket för övrigt var ett av de stora fönstren i mitten rakt fram när man kommer in i rummet. Bilen tror jag var lite nedanför och på andra sidan av rummet.

1 tanke kring ”Jeremy Clarkson i Top Gear tokkörde vardagsrum längs vägen

  1. Wilma

    Oj! Det här var en svår nöt att knäcka…. eller att tyda, men jag gör ett tappert försök. Du satt i godan ro i dina föräldrars hem i Falun och kände dig trygg…….Men pang tjong, så skickades du plötsligt ut ur huset i raketfart…… sittandes i en bil, mot okända och otrygga mål. Kan det vara så, att den gången då du åkte iväg till Stockholm, för jobb etc, så kände du enorm panik och otrygghet? Hur ska det gå för mig? Fixar jag det här? Får jag bra arbetskamrater o.s.v….. Jaja, du tycker nog att jag yrar nu….. men det här är min tolkning 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *