Vad gör pojkarna i poolen?!

Jag drömde jag bodde på det bästa av hotell. Jag hade takterrass med sängen ute. Stjärnklar natt. Jag hade en vit fluffig morgonrock och natthimlen började som på beställning att täckas av fyrverkerier. Mysigt. Men jag var inte ensam så länge.

En gammal klasskompis vid namn Carro F kom och hon hade med sig fyra eller fem 13-14 år unga pojkar. De hoppade ner i poolen (eller badkaret?) så det stänkte en vattendroppe ända bort till mig i sängen. Droppen träffade mina glasögon. 

Det var droppen. Jag blev förbannad och rusade fram och röt något om vad fan de höll på med. Carro F pratade i telefon och var svårkontaktad. Men pojkarna i poolen frös till och slutade röra sig. 

Så lite respekt fick jag i alla fall.

Men det finns många vattenolyckor som är roligare och dråpligare och som hänt i verkligheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *