Äntligen Hemma har dålig smak

TV4:s program har återigen haft den dåliga smaken att ha dålig smak. Jag såg häromveckan några minuter av ett avsnitt där inredningsdamen spände blicken i kameran och sa att det var smart att ha vatten stående nära ytterdörren så kan man ta det med sig om man ska på långpromenad. 

Verkligen? Vatten som stått och blivit rumstempererat? 

Tunga 1,5-liters flaskor?

Vore det inte bättre att ta med sig kallt vatten och en frysklamp och ha det i en ryggsäck om du nu ska på långprommis? Så långa promenader att du behöver vatten är ändå inget en vanlig människa tar spontant. 

Sen kan jag lägga till att vattenflaskorna skulle stå nära en alldeles för stor grön växt, som var i vägen för stolen bredvid dörren. Och jag ska inte ens nämna det fula slitna skåpet hon var så nöjd med. Än mindre det än mer slitna borde bredvid. Så fult, så fult.

Hur kan TV4 ha så smaklösa inredare? 

Måste vara trist att vara snickare i det programmet. Först fixa en bostad åt någon, och sedan kommer någon och inreder jättefult. Lite som den blonda buskens julgran eller Ernsts dåliga smak.

2 tankar kring ”Äntligen Hemma har dålig smak

  1. NyttNickPåG

    Hur tusan tänkte hon där? Alltid ha en vattenflaska vid ytterdörren?? Hur många kommer att råka sparka ner flarran då och då? Ska man ut på en längre promenad och glömmer vattenflaskan….ja då får man väl helt enkelt vara törstig då……

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Förvisso stod flaskan i nån lite träkorg eller nåt, men hon hade ställt dit jag tror det var tre stycken flaskor bredvid det alltför stora krukväxten. En hel liten vattenhåla eller oas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *