Vi kastade föremål i ansiktet på varandra

Jag blev i drömmen plötsligt nedskvätt med vatten. Det var någon som hade en trävagn som skvätte på mig. Vagnen såg ut som ett tidningsställ och jag hade en likadan. Jag surade till och skvätte tillbaka och sen började vi kasta grejer på varandra. Jag lyckades träffa honom i ansiktet med en visp och även en stekspade tog där den skulle. Tydligen hade jag sånt i min trävagn/tidningsställ. Kriget utspelades i löst grus i extremt brant backe, men det var inga problem att röra sig bort från min motståndare. 

Plötsligt fick jag något hårt kastat i ansiktet. Föremålet som träffade mig kom från ett annat håll. Glasögonen for av av och jag knockades eller föll ändå baklänges. Jag landade på rygg och såg att jag var i garaget vid mitt barndoms hem. Där låg jag på rygg på cementgolvet och såg att det var Partajs Johan Peterson som kastat.

Jag surade till och tog mig upp, men hittade inget användbart att kasta tillbaka. Jag skrek en del elaka saker:
– Din jävla småspararhatare!

Att hata en småsparare på börsen är ju en fruktansvärd sak. 🙂 Så där fick han allt höra. 

Drömmen slutade med att jag stängde garagedörren om mig. Han stod där utanför. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *