NCIS-dröm om whiskey

Många drömmar är för korta och fragmenterade för att jag ska ha något att minnas. Händer det långa dråpliga saker gäller det att minnas det istället för att bara somna om och glömma allt. Här är en dröm jag minns lite av. 

Vi var på något ställe, kanske en Finlandsfärja, och man kunde vinna whiskey. Det var jag och tre till och de hade satsat på att vinna. Två av dem var karaktärerna Tony och Tim från Navy CIS.

Det blev tre flaskor i vinst, men frågan vi diskuterade (på svenska) var om det inte var så att de köpt en utan att det framgått, bara en flaska i vinst och en tredje från något mer ställe jag glömt. Kanske från minibaren på rummet. 

Så var det nog. Vi stod i något som verkade vara ett hotellrum, men det finnas en liten bardisk tror jag. Och varför de fattade svenska vet jag inte heller. Lustigt. Jag tror inte vi kom fram till något. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *