Från keso till daggmaskar

Jag drömde så tokigt. Jag var i föräldrahemmet och borstade tänderna i badrummet. Ett paket med keso stod i badrumssåpet och läckte så där vit vätska som kan ysta av från keson ibland. Jag torkade inte upp det i alla fall, det lämnade jag till någon annan att göra utan att tänka närmare på vems keso det var eller varför det var där. 

Nästa sekvens i drömmen. Utanför huset på gräsmatten höll tydligen Zlatan på att vattna. Jag såg bara hur en minst meterbred och några cm djup å av vatten rann förbi ovanpå gräset i riktning mot garaget. Han är offensiv även i mina drömmar den goda Zlatan, men jag såg inte till honom. Bara hans metod att vattna mina föräldrars gräsmatta. 

Kanske hade han en god tanke med det. Jag gick ut och där på andra sidan garaget vid brevlådorna var det underminerat och torrt. Jag trampade ner gräsmattan med upp emot en halvmeter. Värst var det närmast asfalten på garageplanen och vägen och mot grannen.

Jag hade träskor på mig, men fick ingen jord el.d. i dem. Det lyckades jag undvika. Det var massor av stora daggmaskar fanns där, tusentals i stora klungor. Vet inte varför de var i gräset. Det var svårt att undvika trampa på dem.

Det sista var att några kom förbi ute på vägen och stannade upp denna soliga sommardag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *