Fin fru får förfärligt ful frisyr, förolämpas fruktansvärt fräckt

Jag drömde att jag var gift med min väninna A som plötsligt kom hem till mig med ny frisyr. Hon såg så hemsk ut så mina ögon tårades. Borta var allt långt fint hår och frisyren var istället som en svart badmössa. 

A verkade nöjd men jag stod där och var ledsen och tänkte på skilsmässa. Eftersom jag även i drömmen kan vara rak och ärlig sa jag som det var. Med lugn och saklig ton samt eftertryck som om jag undervisade henne.

– Du är så jävla ful.

A verkade inte reagera på det utan så ut att ändå vara nöjd med det platta svarta håret och luggen och pottfrillan. 

Jag han vakna innan min förolämpning mot damen han landa hos henne. Ibland har man tur. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *