Buss med fåglar kraschar

Jag hade en dröm om hur olika bussar kraschade. Ofta var jag ombord också. Jag vet inte varför bussarna kraschade, eller om det var en krasch jag upplevde ur olika perspektiv, men det var olika bussar i vart fall.

Jag minns främst en buss, det var en så där gammal skolbuss(?) med motorhuv framtill. Väldigt dyr och fin buss var det trots allt, det satt två blåröda stora fåglar framtill på motorhuven. De var fastkedjade där och satt helt stilla som två vackra prydnader .

Bussen kraschade in i en stolpe, som typ klöv bussen längs med. Den grå betong(?)stolpen kom allt närmare mig där jag satt långt bak i bussen. Det var fint väder, men det var inte fint inne i bussen längre. Det var obehagligt när allt kraschade. Jag var inte särskilt rädd trots allt, men lika bra ändå att jag vaknade innan jag blev skadad av denna bussolycka. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *