Varning för Kinesio, Kinesiotejp och Kinesio taping

Kinesio IP, LLC äger varumärkena KINESIO och KINESIO TAPING.

Produkterna kanske inte är skit, men flera bloggare som skriver om dem blir nu hotade av advokater. Frågan är om det verkligen är företaget bakom produkterna (läs om dem här) eller om det är ett blufföretag som skickar dessa Nigeriabrev:

kinesio

 Jag återkommer om jag också får varningsmejl och annat för detta blogginlägg. 

Märkligt sätt att få uppmärksamhet. Att kräva att folk inte nämner deras produkter (Kinesiotejp eller Kinesio taping). Stämningshot ger uppmärksamhet, men att tysta ner allt – även det bra – som nämns om en produkt. Nog är det väl Nigeriabrev över detta? Och inte det riktiga(?) företaget bakom produkterna?

2 tankar kring ”Varning för Kinesio, Kinesiotejp och Kinesio taping

  1. Linje

    Om de nu äger produktnamnet borde de väl äga produkten? Då vill väl företaget att produkten används för att sälja sin produkt? Undra om landstinsägda rehabmottagningar som skriver att de använder kinesiotejp får samma varningsbrev? Mycket märkligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *