Den nya superkraften ”Opportunities”

Alla hade olika superkrafter. De flesta var farliga, men det var ingen mardröm den här drömmen heller. Jag minns inte så mycket vad vi gjorde i något rum eller vad konflikterna handlade om. Jämförelser av krafterna kanske. 

Det roliga var i slutet av drömmen. Två personer hade fått dåliga superkrafter. Jag såg personerna på avstånd som figurer i ett dockskåp eller på TV, men det var i drömmens verklighet så att säga. Den ena hade fått superkraften ”Opportunities”. 🙂 Inte mycket att komma med mot t.ex. förmågan att framkalla flygande sågklingor ur tomma intet. 

Stackaren hade en skylt hängande runt halsen där det stod Opportunites. Att i en fight ge någon en massa möjligheter är inte så bra kanske. Jag vet inte varför krafterna skulle vara i strid och inte i snällare syften. 

De två gick fram och tillbaka i sidled av någon anledning. Stressade utan att ha en bra strategi. 

Ja, se drömmar i mitt huvud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *