Äcklig dröm om rosa kiss och trasmattor

Så jag drömde att jag var i föräldrahemmet i Falun igen. Jag var i badrummet på entréplan och kissade. Av någon anledning var toaletten inte toa utan ett tvättställ (rektangulär porslinsskål?) på golvet. Det bara stod där, men det var det jag skulle kissa i. 

Sagt och gjort. Det började strila från mig, men det blev till min oro fullt ganska direkt. Hur många liter pratar vi inte om då… Därför började jag kissa i ett litet tvättställ bredvid det som man skulle tvätta händerna i. Då såg jag att jag hade blod i urinen. Eller något liknande, för pisset var alldeles rosa. 

Det här oroade mig lite mer. Snart var det ganska fullt även i detta tvättställ, men då hade jag kissat klart. Nu gick det inte att spola eller bli av med mitt kiss, men påpassligt nog hade jag en eller ett par av mina ljusgrönvita trasmattor med mig. De ligger i verkligheten i garderoben här i Stockholm, men nu i drömmen var de med mig i Falun. 

Helt utan logik var plötsligt alla liter vatten och rosa piss utsuget av trasmattan. Det var en sorts lättnad. Jag skulle nu försöka duscha bort all rosa piss från mina missfärgade mattor. Jag tror jag tog sikte på bidén, men jag vaknade sen. 

Tur det, för det här var ju en dröm att minnas. 

Äcklig var det och rätt åt dig som läst den.

🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *