Den tappraste polisen i kåren

Jag hade en dröm om en polisutredning. Den var tydligen inte prioriterad så kvinnan som ledde utredningen fick kämpa på trots att hon var oerhört skadad. 

Jag vet inte om hon typ saknade hud på hela kroppen och det var en skjorta som satt som ett tunt flor utanpå henne. Hennes ögon var stora och svarta, eller om hon var svart runt ögonen. Likblek var hon. Påminde om ett spöke i ett tunt fuktigt lakan. 

Polisbruden gick i drömmen mellan ett par datorer och bar typ en pärm eller utredningsmaterial. Hon stressade, men hjälp fick inte eftersom utredningen var nedprioriterad och led av resursbrist så det kom inga ersättare. 

Jag minns inte vad ärendet gällde eller vilka de andra två poliserna var. Oavsett måste hon vara den tappraste polisen i kåren. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.