En Elak Jävel nu responsiv

En Elak Jävel har inte bara fått ett frågetecken efter namnet på bloggen här ovan, utan även ett nytt wordpresstema. Numera är bloggen därför responsiv, vilket betyder att den ser lite annorlunda ut och är anpassad om du besöker den via mobil eller surfplatta. 

FarbrorTorsten.com kommer aldrig att bli responsiv. Den sajten är stor då den innehåller tusentals sidor. Dessutom är den komplex med allt från slumpgeneratorer här och där till cgi-skriptbaserade funktioner. Att konvertera allt det från egen PHP-kod till wordpress eller annat publiceringssystem för att få det responsivt är för mycket arbete. 

Farbror Torsten gräver där han står. Djupare och djupare ner i webbmyllan. Blir allt mer förankrad. Förhoppningsvis gräver han inte sin egen grav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.