En nagel i ögat? Nej, på foten.

Jag hade en dröm om att min högra stortånagel precis som i verkligen lossnade successivt (satte ned hantel på tån i vintras). I drömmen var tån och foten normal, men nageln, som jag kunde fälla upp och vicka på som ett lock, var 2 gånger 10 centimeter. Hur kan en sådan nagel få plats på en normal tå? 

Jag har glömt de övriga problemen i drömmen. Karaktären Abby från NCIS var med, men jag har glömt utredningen som antagligen gjordes. 

Miljöerna är svåra att beskriva, de var inte så viktiga kanske. 

I samma dröm eller en annan satt uppdragsgivarna jag har i verkligheten vid ett bord, varav den ena bakom de andra två. Jag tror det handlade om en kommande projekt som jag skulle göra. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *