Bildt bakom försök till statskupp i Ryssland?

Enligt uppgift har ryske utrikesministern förklarat de svartlistade namnen som kuppmakare, att de ska ha aktivt stöttat en statskupp. Jaså, det är vad en diktator kallar yttrandefrihet och försvar för demokratin.

Ja, det är ju sant att diktator Putin måste bort om Ryssland ska bli en demokrati igen. Putin är en 1900-tals fossil som lever i sin egen föråldrade värld. Allt som sägs emot Putin & Co verkar ju skrämma slag på dem. I alla fall att döma av deras censurhets. 

Två av namnen är moderaterna Gunnar Hökmark och Anna Maria Corzza Bildt. Snacka om att ingen borde bry sig om ryssarnas svartlistning. Varför skulle någon vilja åka till en skurknation som Ryssland?

Rysslands regering är ena roliga tomtar dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *