Visst är durkslag bättre än burka

Durkslag på huvudet är i alla fall roligt. Så länge något är frivilligt så borde det vara lagligt, men klädkoder måste ändå följas. En polis i burka eller durkslag får nog svårt att få respekt för sitt jobb. 

Tillåt allt, tycker skribenten Ann Charlott Altstadt, som även är lite skeptisk till vissa religioner:

”Jag är själv troende men respekterar verkligen inte exempelvis den abrahamitiske guden som i Sverige befaller anhängare av tre religioner att bland ­annat skära förhuden av spädbarn, slakta genom förblödning, betrakta vissa djur orena, förklara sjukdomar eller misslyckanden med bristande tro, frukta demoner och helvetet, att inte blanda olika livsmedel i samma kärl, fördöma homosexuella eller deras sexpraktik, diskriminera kvinnor på mäns bekostnad.”

religion-vetenskapOm det finns en gud så gör guden inte alltid särskilt mycket gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *