Exorcist, nejvisst

Jag drömde att en kvinna var besatt av djävulen eller ond ande eller något. Besatt var hon i alla fall. Det här var för ovanlighetens skull en mardröm.

Först låg hon i en säng, jag minns inte var, ungefär som i filmen Exorcisten. Det otäcka var att besattheten visade sig i att näsan växte och blev lång och vit. Lika vit och halvskrumpen som kritvit mossa. 

Nästa scen i drömmen var hon i mitt pojkrum i föräldrahemmet. Över två decimeter lång näsa hade hon, ungefär som en morot. Det var svart i rummet. Dörren öppnades och jag skulle gå in. 

Jag minns att jag vaknade med ett ryck.

Jag har också ett minne från denna dröm eller en annan dröm nästan samtidigt att skulle skriva något,eller göra något med händerna, men det var svårt för de darrade av utmattning. Jag tror jag hade tränat på gym. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *