Halshuggning och tagen av snuten

Jag hade en dröm där jag tydligast kommer ihåg hur jag stod i solen under klarblå himmel och svingade vad som liknade ett svärd. Det måste det ha varit, för istället för att bara visa hur jag högg huvudet av Jason Vorhees från Fredagen den 13:e-filmerna så gjorde jag det. En snygg variant om jag får säga det själv. Helt utan att han egentligen hotat mig heller, jag minns ingen jakt eller rädsla.

I alla fall kom polisen och de var mindre nöjda. En polis bad mig lägga mig ned och ha händerna bakom ryggen. Jag höll med och gjorde som jag blev tillsagd, men fick ändå en kommentar om min attityd.

Polisen höll på med någon form av millimeterprecision för att få rätt vinkel på min hand. Handklovarna kände jag inte, det var bara polisens hand som skulle vinkla min hand exakt rätt. Efter kanske 10-15 sekunder började ett par andra poliser be honom att sätta på handklovarna någon gång och då började snuten med det. 

Jag tror jag vaknade sen. Det var ingen mardröm eller ens besvärlig dröm. Bara som vanligt lite märklig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *