Mat innanför kläderna på barndomsvän

Jag hade en dröm en diverse tok. Det jag minns bäst var att min barndomskompis Valle satt på mina axlar. Jag minns inte vad det var för miljö, men vi var inomhus någonstans jag inte varit tidigare. Han vägrade släppa taget om mig och mitt huvud så jag hällde en liter Arla Yoggi med jordgubb/smultron-smak innanför hans t-shirt.

Jag tog alltså ena handen och lyfte på hans t-shirtkrage och hällde med min andra hand. Jag fick inget på mig och hela litern rann nedför hans rygg. Ändå satt Valle kvar där strax bakom mitt huvud. Det var irriterande och jobbigt så jag gick till kylen. 

Jag tror inte han var vuxen i denna drömmen, utan kanske 10-15 år. Han var inte så tung och lång nämligen, utan det gick bra att nå hans nacke när jag skulle hälla. 

Nu fick jag fram en bunke med mörkröda kräftor som låg i någon form av spa eller vatten. Jag hällde hela innehållet innanför kragen på Valle och båda litrarna och alla kräftorna rann under hans kläder. 

Ändå klamrade sig Valle kvar och sa ingenting. 

Jag har inte träffat han på över tio år nu. 

Det här med drömtydning är svårt.
🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *