VHS är dåligt även i drömmen

Jag drömde något om att jag såg en affisch om något idrottsligt, kanske fotboll. En granne jag bråkade med tidigare skulle tydligen var lagledare för en klubb.

 

Resten av drömmen var vi föräldrahemmet i Falun. Kusinfamiljen var på besök och vi skulle vi dem en video på en VHS-kassett. Videon skulle handla om mormor på TV, men de första 5 minuterna av videon visade min granne Svenne H. 

Det var inte alls likt honom. Istället var det en blekfet farbror som i bara kalsongerna stod/satt på knä likt en mediterande budda. Alltså inte i skräddarställning utan på en sån där meditationskudde under baken. 

Inget mer VHS för mig, hoppas jag. Varken i verkligheten eller i drömmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *