Äventyr i skogen

Jag drömde att vänninan J låg på sidan och för att sova i en mörk jaktstuga med en annan kvinna bredvid sig. Inga sängkläder etc här inte. Direkt på trägolvet.

I samma dröm var jag ute med någon gäng vid en myr i skogen. Jag kände ingen kyla, men det fanns frost och lite snö på trädtoppar och mosstoppar längre bort. På min rygg, men hennes rygg mot min rygg, hängde min väninna AL. Eller vem det nu var. Hon verkade väldigt lätt. En bit bort halvlåg ett par tjejer och rökte. De såg trötta ut.

Senare skulle vi snabbt därifrån. Hon som ledde gänget var bekanta damen AB. Jag vet inte vad jag var rädd för, men vi åkte i bil från en p-plats nära skogen. Det var något om vidskeplighet, enligt mina nattliga anteckningar när jag var uppe för att vädra då jag började koka av värme av detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *