Bolagsupplysningens årskompletteringserbjudande

Bolagsupplysningen har för andra gången på kort tid försökt lura mig teckna ett värdelöst abonnemang för 4800 kr om året. Det är utformat så det vid en första anblick ser ut som något en myndighet skickat ut, men det finstilta på baksidan avslöjar priser och annat hemskt.

I alla fall den bransch jag arbetar i fungerar över huvudet tagit inte så att man kan ha en fördel av att anmäla sig till ett register av detta slag.

Trams!

Så jag tar kuvertet och viker ihop det och skickar in till Bolagsupplysningen via deras svarskuvert. Gör det du också! Det är det svar på tal de förtjänar.

1 tanke kring ”Bolagsupplysningens årskompletteringserbjudande

  1. Ann-Christine Falck

    BOLAGSUPPLYSNINGEN försöker få en att tro att det är Bolagsverket som behöver få in förnyade uppgifter. Bolagsverket kräver ingen bindande betalning för att datera upp företagsuppgifter. Detta är bara ett försök att snylta på företag och sko sig. Bestrid ev. faktura med hänvisning till ovanstående och att företaget finns med på Svensk Handels varningslista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *