Klart att pattarna ska visas

Nu står det klart att det blir tillåtet att visa brösten i Malmös simhallar.

Låter kanske härligt, men det blir nog inga sådana här visuella gudagåvor utan snarare gamlingar utan nåt bättre för sig som kommer dit och svänger med hängpattarna. Fy för den lede!

Ett jämställdhetsargument i debatten är att feta män med hängbröst alltid fått bada med dem framme, så att nu även kvinnor får visa upp brösten är jämställdhet.

Själv badar jag alltid topless, och det är ingen som tittar på mig för det (förutom vissa kvinnor som i undantagsfall sneglar lite).

”Enligt beslutet ska alla badande ha badkläder på sig och kalsonger under badbyxor ska förbjudas av hygienskäl. Kvinnor får själva bestämma om de vill ha överdel eller inte.”

Det betyder att det rent teoretiskt är okej för kvinnor att ha skitiga nedpissade mens-trosor på sig under baddräkten eller bikiniunderdelen? Förbudet mot kalsonger (och motsvarande?) gäller bara män?

Och skitiga badbyxor är hygieniskt till skillnad från de nytvättade kalsonger som män nu inte får ha på sig (varför nån nu i hela världen skulle vilja ha det när man ska bada)?

”Det här är ett bra beslut. Vi som politiker ska inte bestämma över kvinnors kläder när de badar, säger Carlos González Ramos(V) till tidningen.”

Det är faktiskt inte första gången som en kommunist går emot sin ideologi och liberaliserar samhället och använder högerretorik för att förklara sig. Att låta folk göra som dem vill är som bekant liberalt och marknadsbaserat, alltså höger, med undantag av den religiösa högern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *