Dragkamp mellan tanter

Jag drömde en natt att jag var på semester eller något i kanske Spanien eller på Gran Canaria. Det var lite tumult som visade sig vara dragkamp där i solen och värmen. Kanske var vi utanför kaféer och liknande, jag vet inte, men det var i en stad.

I alla fall frågade jag en person som sa att han bara jobbade på resebolaget. Istället var det mannen strax bredvid honom som var stadens borgmästare. Kanske lika bra det, den första snubben hade något litet skräp på ena näsvingen. Borgmästaren kallade sig för general maneger.

I alla fall fick jag då förklarat för mig att det var dragkamp och inget annat. Plötsligt börjar dragkampen mellan fyra tanter, varav två i vardera laget. De stod rätt nära varandra och inte direkt i dragkampspositioner som proffsen eller en som amatörer drag. Tog i gjorde de i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.