Dröm om datorspelsvärld

Jag hade ännu en dröm om att inte hitta ordentligt. Den har jag glömt, men det var som vanligt att det fanns ett stressmoment och att jag irrade omkring i någon miljö.

Det dröm jag skriver om här blir istället en annan, nämligen att jag drömde att jag så att säga levde i en Command&Conquer-värld. Det var länge sen jag spelade de spelen, men jag lade ut betongplattor och byggde raffinaderi för att få intäkter precis som i spelen. Byggnaderna var stora som skokartonger och jag minns att jag skulle bygga en heavy vehicle factory för att kunna göra tanks etc som ska försvara basen. Basen hade jag lagt på ett stenområde nära vattendrag, så att jag inte kan bli anfallen från alla håll lika lätt.

En märklig sak i drömmen var att i mitt lilla raffinaderi fanns det tre insekter som staplade sig själva ovanpå varandra. Det såg jag inget problem med, men det stämmer inte med datorspelet att det fanns decimeterstora gula insekter i min byggnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *