Ny dröm om strid med svärd

Jag drömde en natt om att jag var i någon sorts borg och det var trångt och fullt med människor. Det var typ vikingatid eller medeltid, för det kom fiender där ett par var tre meter långa och svartklädda riddare. De andra var som vanliga människor eller lite mindre.

Jag hade svärd och lyckades dra fram det lagom till jag kom ut ut byggnaden. Det var nära hamnen, där en långbåt låg ankar. Jag tror jag vaknade innan striden började, men sen som halvvaken fortsatte jag fantasin.

Nu skriver jag bara om mina drömmar och inte fantasier så jag berättar inte vad som hände sen. Tji fick du!

🙂

Jag tror jag hade en dröm en natt också om att de konstgjorda växterna och blommorna jag har i taket hemma hos mig hade trillat ned eller tagits ned. Inget kul med det. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *