Ont om tid i drömmarna

Jag hade en dröm om regn, oväder, vi åkte någonstans, det gick illa, etc. Jag minns inte om det var en bil på en bro eller en båt där i mörkret. Jag tror det inte var jag på slutet utan istället något med Simpsons. Ont om tid var det i alla fall.

Den dröm jag minns bättre handlade om att Syster Dyster skrivit uppsatser/artiklar men under mitt namn, för det var vår deal helt omotiverat. Jag förklarade något om att det enda som kunde hända var att de blir refuserade. Minns knappt vad de handlade om.

Sen kom jag på där vi var i Falun att jag var väldigt sen till ett SPA jag bokat in tid på. Försenad till och med, och började stressa iväg men insåg snabbt att det bokats om. Varför ett SPA i Falun för? Men det där med ont om tid i drömmar känner jag ingen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *