Fel ge offerkofta till kvinnorna så fort männen är bäst

Män bättre än kvinnor på högskoleprovet, som förändrats för att gynna kvinnor.

Så sensmoralen är att när tjejerna får högre betyg än killarna i skolan ska inget ändras, för en bra karl reder sig själv och så vidare. Men när tjejerna får sämre på främst mattedelen på högskoleprovet måste det ändras så tjejerna ska bli bäst där också, för stackars förtryckta flicka här får du en offerkofta?

Jag som har höga tankar om kvinnor förstår inte varför det alltid är sån katastrof om brudarna inte är bäst. Starka och självständiga kvinnor klarar sig väl lika bra som oss män utan att vara bättre än andra könet.

En tanke kring ”Fel ge offerkofta till kvinnorna så fort männen är bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *