Den jättestora snöbollen

Jag hade en dröm om att jag skulle rulla en stor snöboll i en nedförsbacke. Då kan den rulla själv och bli jättestor. I drömmen började det bra då snöbollen rullade nedför slänten vid föräldrarnas hus. Rakt på en smal björk nere vid dungen så den meterhöga snöbollen nästan halverades.

Resten av snöbollen fortsatte rulla med var då som en cirkel, typ en donut med hål, men smal på vissa ställen. Som en halväten munk som rullade ned mot bilvägen i full fart. Den växte sig kanske 4-5 meter hög och rasade upp på vägen.

Bilen som fick alla kubikmeter snö framför sig stegrade sig mot snön och stod med nosen rakt upp i luften. Jag minns jag fick en känsla av ”illa, bäst att fly”. Sen vaknade jag.

Att vakna är bästa sättet att fly.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *