Att köra skräckbil från fångenskap

Jag hade en dröm om att jag satt på en fik och var glad jag hade vänner som hörde av sig och ville träffa mig. Det kändes skönt.

Någonstans i drömmen övergick det hela till att jag höll på med inställningar med en dator eller TV. Jag var fast i något rum någonstans och fick nog inte gå därifrån. Det framgick att det nog var som förgjort för hur jag än lyckades med olika saker skulle de ändå inte släppa mig, eller fixa så det inte funkade. Minns inte de tekniska detaljerna.

Plötsligt såg jag min chans. Jag knuffade bort han som såg ut som uppfinnaren i Tillbaka till framtiden-filmerna och hoppade in i den stora svarta skräckbilen. För tydligen var vi utomhus av någon anledning och jag låste in mig i bilen.

Det var en sorts likbil, men påminde lite om en likkista inuti även om det fanns bilstolar och så. Bilen stor svart och även ratten var stor och svart. Det var mörkt även utomhus, allt från himlen till huset och omgivningen. Jag körde ut på vägen från utfarten bredvid rullade det ut en 20-30 MC-killar på sina Harley Davidsson. Jag tänkte köra över dem alla, men det funkade inte med växlarna. Nästan bara ettans växel funkade till slut. Så MC-folket klarade sig. 🙂

Så jag svängde in till macken och reparatören hittade felet, men konstaterade att det var något som ändå skulle få de jag flydde från att hitta mig på något vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *