Mardröm – mördad med grov ståltråd i ansiktet

Jag hade en mardröm att vi var ett större gäng inlåsta i någon byggnad. Alla var främlingar för mig. De andra umgicks men jag satt ensam och kände mig lite övergiven. Jag har en del minnes bilder av ansikten och att någon ful tjej fick ihop det men någon kille där.

I vart och ett av hörnen i lokalen (typ fik eller lunchställe) fanns det monitorer. Oklart först varifrån de visade bilder, men det var övervakningskameror. I slutet av drömmen var kom mördaren och jag såg på monitorerna hur någon fick en ståltråd av något slag under och över huden i ansiktet som någon form av stygn. Det hela skedde inne på toaletten (men varför skulle TV-skärmarna visa saker därifrån?). Rakt längs med kinden så att säga och sen blev monitorn svart.

Monitorerna slocknade i takt med att det dog folk och det gick snabbt. Det blev mörkt och kalabalik i rummet där vi andra var när mördaren kom dit. Jag var nu rädd och ruskade på huvudet för att vakna ur mardrömmen och det gick bra den här gången också.

Jag är glad jag har det knepet i mardrömmar, blunda och ruska på huvudet till jag vaknar. Fungerar bra sedan jag var i tonåren eller när jag nu upptäckte det. Lite märkligt att jag kan inse i drömmen att det bara är en dröm. Inser jag det borde jag ju sluta vara rädd och göra vad jag vill, men det går inte. Jag kan bara väcka mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *