Mardröm light om att adoptera

Jag hade en besvärlig dröm där jag och en manipulativ kvinna (och potentiell sol- och vårare) vid namn Sissel Hufthammer skulle adoptera. Vi satt hos en adoptionsbyrå (heter det så?) och hon sa inget. Jag tror hon bara tog en bäbis och gick och jag tänkte också gå men utan att skriva på papperna. Jag hade ju ingen tanke på att adoptera ett barn, allra minst tillsammans med en emotionellt instabil Sissel Hufthammer som inte ens kommunicerade med mig. 

Det sades inte så mycket i drömmen och jag klarade mig nog rätt bra trots allt. Inte en blick fick jag. Deja vu. 🙁

En negativ och nedlåtande kvinna som bara vill bestämma och ha och ha går det inte att umgås med. Binär människa som kan vara allt från generös till girig och vill roffa åt sig andra människors pengar – då är det bäst att bara gå. Särskilt när de bara förvränger verkligheten och till slut stänger av helt socialt sett och bara sitter och stirrar ned i golvet. En som vecka in och vecka ut omotiverat kastar ut sina gäster som hon lurat dit för att få saker, mat och pengar av. Vilken mardröm att ha barn med en sån surkärring.

En tanke kring ”Mardröm light om att adoptera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *